witaj.
Pytanie o drogę...
Zwiń
X
-
Pytanie o drogę...
Panowie pytanie: w czwartek nad ranem startuję z Gdańska do Krakowa mam być tam na 13 na ul. Włóczków . Standardowo jadę na południe przez Łódz Częstochowa A4 do Kraka . Jak wyglądają na tej trasie drogi, jakieś remonty objazdy. Pytam bo nie mogę się spóźnić więc chcę wiedzieć co mnie czeka.
-
-
Mogę tylko powiedzieć, że od strony Krakowa to jest jedna z lepszych godzin na poruszanie się po mieście. Korki są ale nie tak straszne.
Najlepiej dojechać na Włóczków od ulicy Księcia Józefa która ciągnie się od samej obwodnicy.
PS 1:
Być może będę w czwartek rano w tamtych okolicach więc zawsze mogę Cię jakoś podprowadzić.
PS 2:
W czwartek jest spot grupy Śląsk + Małopolska właśnie w KRK więc jeżeli czas tylko Ci pozwoli to serdecznie zapraszamy.Była O1 która uratowała życie Silnik 2.0 APK - BRC Sequent 24
Była O1 Kombi 1.9 TDI AHF
President Johny II ASC + President
Jest Mondeo MK4 1.8 TDCI powered by HEKO
Komentarz
-
-
skoro jedziesz przez Łódź to ja bym rozważył dojazd do Kielc i dalej S7 do Krakowa...
Niestety (może to tylko mój pech?) ale dość często zdarzają się na A4 korki ze względu na różnorakie remonty - nie wiem jakie jest stadium obecne, ale jadąc 2 tygodnie temu z Pragi do Rzeszowa spory odcinek w okolicy Krakowa był "jednym remontem"...
Komentarz
-
-
albus_lupus, dzięki za radę i za zaproszenie na spot ale nie tym razem bo na wieczór mam inną sprawe w Wawie wiec czasu brak.
P.S. Co do dojazdu z Księcia Józefa to właśnie taki mam plan cb i navi on board więc myślę, że sobie poradzę.
droopsio, przez Kielce będe wracał z Krakowa więc jadę A4 liczę że mnie ominie korek w okolicach godziny 11-12.
Komentarz
-
Komentarz